Met een vast kernteam zorgen wij voor professionele, creatieve, technisch kloppende lichtplannen die aan de juiste (milieu)eisen en voorwaarden voldoen.
profielfoto sietse belt
SIETSE BELT
Per 1 januari 2020 heeft Sietse Lichtstudio Ralph Blankenaauw BV overgenomen van grondlegger Ralph. Na zijn behaalde Master in Architecture aan de TU Delft is Sietse 7,5 jaar werkzaam geweest bij Philips Lighting. Daar is de passie voor verlichting ontstaan. Tijdens de veelal grote internationale projecten kwam hij in contact met gerenommeerde architecten en lichtontwerpers over de hele wereld. Dit, samen met enkele opleidingen in lichtontwerp (HBO Lichtontwerp + ELE) en een stukje ondernemerschap, vormde genoeg vertrouwen voor een sprong in het diepen. Met zijn achtergrond in architectuur, weet hij wat een ruimte vraagt aan verlichting om de ruimtelijke beleving optimaal tot haar recht te laten komen. Middels visualisatie en animatie brengt hij ruimten tot leven zodat klanten van tevoren inzicht krijgen in het eindresultaat.

PARTNERS

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest in de wereld van bedrijfsorganisatie. In plaats van grote, logge organisaties zien we steeds meer plat georganiseerde netwerkorganisaties, die flexibel en wendbaar zijn zonder in te boeten op betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo hebben wij inmiddels een een groot netwerk van samenwerkers.
TECHNIEK: Nikkelen B.V.
Om onze lichtplannen op professionele wijze te kunnen realiseren hebben wij een intensieve samenwerking met Nikkelen BV. We kennen elkaars werkwijze door en door, en zorgen er samen voor dat de plannen vanaf papier tot leven komen zonder dat er kwaliteit en creativiteit verloren gaat.

Als elektrotechnisch installateur is Nikkelen BV een van de ketenpartners in de bouw. Hun streven is om optimaal en efficiënt samen te werken, met als doel om faalkosten zoveel mogelijk te voorkomen. Door de samenwerking te optimaliseren, en gebruik te maken van een Bouw Informatie Model (ofwel Building Information Modelling/BIM) kunnen we een beter product opleveren in minder tijd en met minder kosten.

Nikkelen BV heeft naast kennis van klassieke elektronische installaties zoals licht-en kracht, verlichting, bliksem-/overspanningsbeveiliging, domotica en zonnepanelen ook de expertise in huis voor de implementatie van brand-, inbraak-, en toegangsinstallaties.

ONTWERP: Architecten & Stylisten
Met diverse gerenommeerde architecten en stylisten hebben we een langlopende samenwerking gebaseerd op vertrouwen en expertise. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het lichtplan optimaal aansluit bij de stijl van het hotel, (kantoor)gebouw, tuin of woning.
Frank Willems Architecten is gevestigd aan de Javastraat 68 te Nijmegen. In deze mooie groene omgeving in de stad werken we met veel plezier en toewijding aan diverse uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. De opdrachten hebben betrekking op verschillende werkgebieden van woningbouw, dienstverlening tot kantoor- en bedrijfspanden. De dialoog met de opdrachtgever en de plek, zijn voor ons de uitgangspunten voor het ontwerp.

De inspirerende woonwinkel met persoonlijk advies.

De meeste mensen hechten terecht veel waarde aan hun dagelijkse omgeving. De woning is immers de plek waar je je op je gemak moet voelen, die comfort en geborgenheid biedt. Het kantoor moet vooral stimuleren en bijdragen aan de effectiviteit. Het creëren van de juiste sfeer in eigen woning of op kantoor is niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er tal van woon- en lifestylebladen die vol staan met ideeën en suggesties. Maar dan nog is het inrichten van je woonkamer of werkplek niet eenvoudig. Want waar vind je de juiste spullen? De kwaliteitsmeubelen, de ene mooie stof, de juiste verlichting? Of die exclusieve accessoires die je inrichting net die sfeer geven die je zoekt? Bij Tarcise Interieurdesign in Molenhoek vind je precies wat je nodig hebt. Of je nu houdt van strak, minimalistisch of van landelijk. In onze ruime showroom aan de Rijksweg word je hartelijk ontvangen om inspiratie op te doen, of kun je ongedwongen shoppen. Als je wilt adviseren we je bij jouw specifieke plannen en vertalen we je wensen, ideeën en voorkeuren naar een stijlvol en passend interieur. We maken een compleet plan of denken op onderdelen mee. Als je wilt, heb je er geen omkijken naar. Dat maakt interieurdesign geen luxe, maar een zorg minder.

Tarcise interieurdesign
Rijksweg 16C, 6584 AB Molenhoek
Tel: 024-3585640
www.tarcise.nl
mail@tarcise.nl

RDM Architecten is een bureau voor architectuur en is in 1996 opgericht door Ir. Jan-Bart van der Meer. Samen met een team toegewijde professionals werkt RDM architecten aan uiteenlopende projecten die een wezenlijke bijdrage leveren aan de omgeving en de samenleving.

Het bureau beheerst alle fasen van het bouwproces. Het betreft werkzaamheden met betrekking tot het maken van het ontwerp tot en met het voeren van de directie op de bouwplaats. Inmiddels is ruime ervaring met betrekking tot projecten zoals particuliere (ver/nieuw-)bouw, sociale woningbouw, utiliteitsbouw, zorg -en onderwijsgebouwen. Daarbij is in een aantal gevallen ook het interieur ontworpen. Om de continuïteit en kwaliteit te bewaken staat overleg, met zowel opdrachtgever als de diverse andere betrokken partijen (gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers, leveranciers etc.), centraal.

Duurzaam bouwen neemt een steeds belangrijkere plaats in. Door middel van het innovatief en creatief inzetten van materiaal en techniek kunnen wij daar als bureau vorm aangeven. Projecten worden 3D opgezet en door in BIM modellen te werken worden bouwfouten voorkomen

Wiegerinck werkt aan projecten in de wereld van de gezondheidszorg, wonen met zorg, onderwijs en hoogwaardig onderzoek. Projecten met een gevoelige context van betrokkenen, programma en technniek. Nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden is wat ons drijft. We zoeken naar beheerste architectuur en een samenwerking die uit gaat van integratie van vakdisciplines. Vanuit een werkwijze die gebaseerd is op kennis en vragen stellen maken we robuuste gebouwen.

Maak kennis met onze obsessie voor licht
Light Twist is gek op licht. Of lichtjesgek. Want voor goede verlichting mag u ons ’s nachts wakker maken. Echt waar. Noem het gerust een gezonde obsessie. Goede verlichting is magisch en zorgt voor een wereld van verschil. Verschil in sfeer. Beleving. En karakter. Met het juiste licht kunt u mensen sturen, betoveren. Kleur, ritme én schaduw vormen samen een geheel dat uw gelegenheid ondersteunt en versterkt. Schaduw? Ritme? Jazeker. Goede verlichting is meer dan licht alleen. De systemen van Light Twist zijn dynamisch, op maat en volledig aanpasbaar. Binnen of buiten. Kleinschalig of monumentaal.
Meer weten? Wij schijnen graag nieuw licht op uw zaak!

Lichtsturing
Het klinkt misschien vreemd uit onze mond, maar goede verlichting gaat verder dan alleen kwalitatieve LED-verlichting. Goede verlichting gaat ook over efficiëntie, functionaliteit én comfort. Want hoe complexer de installatie, hoe belangrijker het is dat hier een gebruiksvriendelijk systeem achter zit dat door iedereen gebru ikt kan worden. Light Twist is daarom ook in het bijzonder gespecialiseerd in lichtsturing.
Onze lichtsturingssystemen zijn gebaseerd op de nieuwste technieken, waarin wij u als eindgebruiker volledig wegwijs maken. Wees gerust! U hoeft hiervoor geen elektrotechnicus te zijn. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons voorop.

Copyright© 2020 - Lichtstudio Ralph Blankenaauw - Alle rechten voorbehouden - Hulsbroek 38 - Groesbeek - 024-3880280