KERNTEAM

Met een vast kernteam zorgen wij voor professionele, creatieve, technisch kloppende lichtplannen die aan de juiste (milieu)eisen en voorwaarden voldoen.

RALPH
Ralph is de grondlegger van Lichtstudio Ralph Blankenaauw. Ralph heeft ruim 30 jaar ervaring in projectverlichting. In de jaren 80 werkte hij in een grote verlichtingswinkel, maar begon het steeds meer te kriebelen. Hij wist zeker dat bepaalde zaken beter en efficiënter konden. Maar de stap naar een eigen onderneming was nog niet zo gemakkelijk gezet. Totdat zijn schoonvader tegen hem zei: “Dit is een mooi pand! Koop het! Ik weet zeker dat het gaat lukken!” Met de zegen (en garantie) van zijn schoonvader opende hij in 1989 zijn eerste verlichtingswinkel in Malden. Dat is de start geweest van een lange carrière als lichtadviseur, waarbij de passie van Ralph uitgaat naar het ontwerpen van creatieve lichtplannen, met oog voor detail en de inzet van de nieuwste technieken.

Direct in contact komen met Ralph? Mail dan naar ralph@lsrb.nl

PARTNERS

De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest in de wereld van bedrijfsorganisatie. In plaats van grote, logge organisaties zien we steeds meer plat georganiseerde netwerkorganisaties, die flexibel en wendbaar zijn zonder in te boeten op betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo hebben wij inmiddels een een groot netwerk van samenwerkers.

TECHNIEK: Nikkelen B.V.
Om onze lichtplannen op professionele wijze te kunnen realiseren hebben wij een intensieve samenwerking met Nikkelen BV. We kennen elkaars werkwijze door en door, en zorgen er samen voor dat de plannen vanaf papier tot leven komen zonder dat er kwaliteit en creativiteit verloren gaat.

Als elektrotechnisch installateur is Nikkelen BV een van de ketenpartners in de bouw. Hun streven is om optimaal en efficiënt samen te werken, met als doel om faalkosten zoveel mogelijk te voorkomen. Door de samenwerking te optimaliseren, en gebruik te maken van een Bouw Informatie Model (ofwel Building Information Modelling/BIM) kunnen we een beter product opleveren in minder tijd en met minder kosten.

Nikkelen BV heeft naast kennis van klassieke elektronische installaties zoals licht-en kracht, verlichting, bliksem-/overspanningsbeveiliging, domotica en zonnepanelen ook de expertise in huis voor de implementatie van brand-, inbraak-, en toegangsinstallaties.

ONTWERP: Architecten & Stylisten
Met diverse gerenommeerde architecten en stylisten hebben we een langlopende samenwerking gebaseerd op vertrouwen en expertise. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het lichtplan optimaal aansluit bij de stijl van het hotel, (kantoor)gebouw, tuin of woning.

Frank Willems Architecten is gevestigd aan de Javastraat 68 te Nijmegen. In deze mooie groene omgeving in de stad werken we met veel plezier en toewijding aan diverse uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers. De opdrachten hebben betrekking op verschillende werkgebieden van woningbouw, dienstverlening tot kantoor- en bedrijfspanden. De dialoog met de opdrachtgever en de plek, zijn voor ons de uitgangspunten voor het ontwerp.

De inspirerende woonwinkel met persoonlijk advies.

De meeste mensen hechten terecht veel waarde aan hun dagelijkse omgeving. De woning is immers de plek waar je je op je gemak moet voelen, die comfort en geborgenheid biedt. Het kantoor moet vooral stimuleren en bijdragen aan de effectiviteit. Het creëren van de juiste sfeer in eigen woning of op kantoor is niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er tal van woon- en lifestylebladen die vol staan met ideeën en suggesties. Maar dan nog is het inrichten van je woonkamer of werkplek niet eenvoudig. Want waar vind je de juiste spullen? De kwaliteitsmeubelen, de ene mooie stof, de juiste verlichting? Of die exclusieve accessoires die je inrichting net die sfeer geven die je zoekt? Bij Tarcise Interieurdesign in Molenhoek vind je precies wat je nodig hebt. Of je nu houdt van strak, minimalistisch of van landelijk. In onze ruime showroom aan de Rijksweg word je hartelijk ontvangen om inspiratie op te doen, of kun je ongedwongen shoppen. Als je wilt adviseren we je bij jouw specifieke plannen en vertalen we je wensen, ideeën en voorkeuren naar een stijlvol en passend interieur. We maken een compleet plan of denken op onderdelen mee. Als je wilt, heb je er geen omkijken naar. Dat maakt interieurdesign geen luxe, maar een zorg minder.

Tarcise interieurdesign
Rijksweg 16C, 6584 AB Molenhoek
Tel: 024-3585640
www.tarcise.nl
mail@tarcise.nl

Verrassend en creatief met een groene basis. Dit zijn elementen die onze tuinen uitstralen. Geen standaard tuin en nooit hetzelfde. Mensen zijn immers ook uniek en ieder heeft een eigen smaak.

Een mooie tuin waarin mensen zich lekker voelen begint bij goed luisteren. Vaak heeft u al goede ideeën over uw ideale tuin en de sfeer die u wenst te hebben. Toch zijn de klanten altijd aangenaam verrast om te zien hoe de wensen in het ontwerp op creatieve  wijze  tot uiting komen.

Onze kernwaarden zijn: duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. Op basis hiervan zijn wij in 2016 gekozen als Exclusief Geselecteerde Hovenier door De Tuinen van Appeltern.

Tuinontwerp: Het tuinontwerp is het belangrijkste element voor het creëren van een tuin. Het is de basis van jarenlang tuinplezier.  De tuin is de plek waar u rust en geborgenheid vindt. De plek waar u in de zomer leeft en in de winter geniet van de stilte. Schouten Hoveniers helpt u met het realiseren van uw rustplek in deze drukke tijd.

Tuinaanleg: Om het ontwerp werkelijkheid te laten worden heeft u vakmanschap nodig. Schouten hoveniers bestaat uit een enthousiast team van vakmensen die met plezier uw tuin aanleggen.

Tuinonderhoud: Om uw tuin mooi te houden  heeft uw tuin verzorging nodig. Onderhoud van uw tuin zorgt ook op langere termijn voor een stralende en bloeiende tuin.

Voor verder informatie: www.schouten-hoveniers.nl

RDM Architecten is een bureau voor architectuur en is in 1996 opgericht door Ir. Jan-Bart van der Meer. Samen met een team toegewijde professionals werkt RDM architecten aan uiteenlopende projecten die een wezenlijke bijdrage leveren aan de omgeving en de samenleving.

Het bureau beheerst alle fasen van het bouwproces. Het betreft werkzaamheden met betrekking tot het maken van het ontwerp tot en met het voeren van de directie op de bouwplaats. Inmiddels is ruime ervaring met betrekking tot projecten zoals particuliere (ver/nieuw-)bouw, sociale woningbouw, utiliteitsbouw, zorg -en onderwijsgebouwen. Daarbij is in een aantal gevallen ook het interieur ontworpen. Om de continuïteit en kwaliteit te bewaken staat overleg, met zowel opdrachtgever als de diverse andere betrokken partijen (gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers, leveranciers etc.), centraal.

Duurzaam bouwen neemt een steeds belangrijkere plaats in. Door middel van het innovatief en creatief inzetten van materiaal en techniek kunnen wij daar als bureau vorm aangeven. Projecten worden 3D opgezet en door in BIM modellen te werken worden bouwfouten voorkomen

Interieurstudio ‘Woon à la carte’ geeft vorm aan uw woonwensen. Jeroen en Myra Cornelisse (eigenaren) zijn interieur specialisten en geven deskundig en origineel advies.  Exclusieve gordijnen en raambekleding, design meubelen, van o.a. Verzelloni, Vibieffe, Sur&Plus, Ditre Italia, Metaform, Interni Edition, Romo, Eric Kuster, Carlucci, Chivasso, houten vloeren, keramische tegels, etc. Naast het ontwerp, zorgen wij uiteraard ook voor een professionele realisatie van het plan. Wij putten uit een eigen collectie met pure en stijlvolle materialen en meubels.

Bezoekadres: Woon à la carte | Sluisweg 1B  |6582 AG Malden
Tel. 06-50593025 www.woonalacarte.nl

Wiegerinck werkt aan projecten in de wereld van de gezondheidszorg, wonen met zorg, onderwijs en hoogwaardig onderzoek. Projecten met een gevoelige context van betrokkenen, programma en technniek. Nieuwsgierigheid naar nieuwe mogelijkheden is wat ons drijft. We zoeken naar beheerste architectuur en een samenwerking die uit gaat van integratie van vakdisciplines. Vanuit een werkwijze die gebaseerd is op kennis en vragen stellen maken we robuuste gebouwen.

AMMANU LED Technology For Life – Staat voor onze producten die levenslang meegaan; het respect voor het leven door schoon en duurzaam te produceren; producten met een minimale energiebelasting voor het milieu; dynamisch licht voor betere woon-, werk-, leer-, ontspanning-, en leefomstandigheden.

Bob Romijnders voorziet in een totaalconcept op het gebied van interieur en architectuur. Met veel liefde voor het vak creëren we tijdloze ontwerpen. We ontwerpen vanuit de gebruiksfunctie. Een gebouw of ruimte moet in de eerste plaats logisch en fijn leefbaar zijn en vanuit die functie streven we ernaar om het gebouw esthetisch te perfectioneren. Een ontwerp is pas goed als alles klopt: het volume, de maatvoering, de materiaalkeuze, een zorgvuldige afwerking, een strakke detaillering en bovenal het gevoel. Maar ook als de juiste balans is gevonden tussen de wensen van de opdrachtgever en de kwaliteiten van de omgeving waarin het gebouw zich bevindt.

Ons bureau bestaat uit jonge gepassioneerde architecten.

Samen met Ralph Blankenaauw maak ik een verlichtingsplan en adviseer over het type tuinverlichting. Ook adviseer ik u over de aanschaf van tuinmeubilair en ontwerp ik passende tuintafels. Zo’n tafel kunt u via mij laten maken of in eigen beheer laten vervaardigen. Het ontwerpen van een veranda of buitenkeuken behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie is hier te vinden.

Ontwerper in de breedste zin van het woord. Ik denk graag mee over interieurs, en over de producten die daar in staan. Zo heb ik samen met Ralph het nieuwe muZIEum mogen inrichten en heb ik ook het interieur van de Nijmeegse boekenwinkel Dekker v.d. Vegt ontworpen. Ik vind dat je als vormgever over elke vorm mee moet kunnen denken. Daarom maak ik ook veel grafisch werk en pas dit toe in vrijwel elk project. Maar ik heb bijvoorbeeld ook varkensspeelgoed, festivalpaviljoens, en vazen ontworpen. Ik heb ook les gegeven op een kunstacademie in China, en de art directie van evenementen gedaan. De vraag of het probleem van de klant is altijd mijn startpunt, aan mij de heerlijke taak om met mooie, verrassende oplossingen te komen.

Maak kennis met onze obsessie voor licht
Light Twist is gek op licht. Of lichtjesgek. Want voor goede verlichting mag u ons ’s nachts wakker maken. Echt waar. Noem het gerust een gezonde obsessie. Goede verlichting is magisch en zorgt voor een wereld van verschil. Verschil in sfeer. Beleving. En karakter. Met het juiste licht kunt u mensen sturen, betoveren. Kleur, ritme én schaduw vormen samen een geheel dat uw gelegenheid ondersteunt en versterkt. Schaduw? Ritme? Jazeker. Goede verlichting is meer dan licht alleen. De systemen van Light Twist zijn dynamisch, op maat en volledig aanpasbaar. Binnen of buiten. Kleinschalig of monumentaal.
Meer weten? Wij schijnen graag nieuw licht op uw zaak!

Lichtsturing
Het klinkt misschien vreemd uit onze mond, maar goede verlichting gaat verder dan alleen kwalitatieve LED-verlichting. Goede verlichting gaat ook over efficiëntie, functionaliteit én comfort. Want hoe complexer de installatie, hoe belangrijker het is dat hier een gebruiksvriendelijk systeem achter zit dat door iedereen gebru ikt kan worden. Light Twist is daarom ook in het bijzonder gespecialiseerd in lichtsturing.
Onze lichtsturingssystemen zijn gebaseerd op de nieuwste technieken, waarin wij u als eindgebruiker volledig wegwijs maken. Wees gerust! U hoeft hiervoor geen elektrotechnicus te zijn. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons voorop.

Van Raalte levert openbare lichtreclames. Van gevelreclame lichtbakken, ledscherm reclame tot led reclame borden. De onderhoudsvriendelijke en gebruiksvriendelijke producten lenen zich prima om reclame voor bedrijven opvallend en duidelijk te presenteren.

Meer info is hier te vinden: Bekijk de website van Van Raalte

Copyright© 2020 - Lichtstudio Ralph Blankenaauw - Alle rechten voorbehouden - Hulsbroek 38 - Groesbeek - 024-3880280