We zien onder overheden, bedrijven en particulieren een groeiend milieubewustzijn. In de Europese Unie worden er maatregelen getroffen om onze verlichting milieuvriendelijker te maken, wat ertoe heeft geleid dat de gloeilamp van de markt wordt gehaald. Ook de halogeenlamp is nu aan de beurt: in 2018 wordt het einde van de halogeenlamp ingeluid. Als gevolg hiervan is LED verlichting populairder dan ooit. In 2012 steeg de verkoop van LED verlichting met maar liefst 40%. En dat is niet voor niets. Naast het feit dat LED verlichting beter is voor het milieu, is ook beter voor de portemonnee. Door de huidige, relatief hoge energiekosten is de terugverdien tijd van de investering in LED kort. Daarnaast heeft LED beperkt onderhoud en een lange levensduur. We zien dan ook dat veel organisaties verlichting die nog niet is afgeschreven toch alvast vervangen voor LED.

RETRO
Heeft u bestaande armaturen voorzien van TL verlichting en bent u nog steeds tevreden met het design ervan? Dan kunt u alsnog de overstap maken naar LED. Met ons RETRO-concept behouden we bestaande armaturen en voorzien we deze van de nieuwste LED lichtbronnen. Zo kunt u snel energie besparen zonder een complete serie nieuwe armaturen aan te hoeven schaffen.

KWALITEIT
Wilt u zelf experimenteren met LED verlichting? Let dan goed op dat u de juiste kwaliteit LED verlichting aanschaft. Op een groeiende markt komen veel partijen af. Dit heeft er helaas voor gezorgd dat LED in sommige gevallen een slechte naam heeft gekregen door ondermaatse producten die snel op de markt zijn gebracht. Uw lichtadviseur kan u helpen om de juiste keuze te maken.

VOORDELEN VAN LED
-Lange levensduur
-Lagere onderhoudskosten
-Energiezuinig
-Vrij van IR-en UV straling
-Vrij van kwik
-Rimpelvrij (bij hoogfrequente LED en meer dan 30KHZ)
-Gemakkelijk te bedienen
-Kleine lichtbron maakt LED zeer geschikt voor (nieuw) design

Copyright© 2020 - Lichtstudio Ralph Blankenaauw - Alle rechten voorbehouden - Hulsbroek 38 - Groesbeek - 024-3880280