EEN LICHTPLAN LATEN MAKEN

01.

INVENTARISATIE
Op lokatie of bij ons op kantoor kijken we samen vrijblijvend naar de wensen en opgaven voor het project. Daarbij is goed luisteren naar de wensen en uitdagingen van de opdrachtgever de sleutel tot een succesvolle vervolgstap.
KOSTENOPGAAF
De opdrachtgever ontvangt een uitgewerkte kostenopgaaf voor het ontwerpen van een lichtplan voor zijn specifieke situatie. De kosten voor het lichtplan kunnen in mindering worden gebracht als wordt besloten om dit plan door ons te laten uitvoeren.

02.

03.

TEKENING
Een uitgewerkte technische tekening zorgt ervoor dat duidelijk wordt welke armaturen op welke plek komen, en wat de lichtopbrengst is. Ook eventuele maatwerk-armaturen worden opgenomen in het plan.
PRESENTATIE
Samen met de opdrachtgever bespreken we het lichtplan, waarbij we naast de technische tekening zorgen voor 3D beelden en de dialux-evo of relux lichtberekening.

04.

05.

REALISATIE
Indien het lichtplan conform de wensen en eisen is goedgekeurd, kunt u ervoor kiezen om ook de realisatie door ons te laten uitvoeren. Samen met onze partner Nikkelen Elektro zorgen wij ervoor dat het lichtplan tot in detail wordt gerealiseerd. De kosten voor het maken van het lichtplan kunnen in mindering worden gebracht op de kosten van de uitvoering. Indien u ervoor kiest om de uitvoering uit te besteden aan een derde partij betaalt u slechts de kosten voor het maken van het lichtplan. Een tussenoplossing is om de bouwbegeleiding aan ons over te laten. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de kwaliteit en het eindresultaat matcht met het gemaakte lichtplan. De kosten voor bouwbegeleiding zijn € 75,– per uur exclusief BTW en exclusief reis-en verblijfskosten.
Copyright© 2020 - Lichtstudio Ralph Blankenaauw - Alle rechten voorbehouden - Hulsbroek 38 - Groesbeek - 024-3880280