EEN LICHTPLAN LATEN MAKEN

01.

INVENTARISATIE
Op locatie of bij ons op kantoor kijken we samen vrijblijvend naar de wensen en opgaven voor het project. Daarbij is goed luisteren naar de wensen en uitdagingen van de opdrachtgever de sleutel tot een succesvolle vervolgstap.
KOSTENOPGAAF
De opdrachtgever ontvangt een uitgewerkte kostenopgaaf voor het ontwerpen van een lichtplan voor zijn specifieke situatie. Voor zakelijke klanten kunnen we kijken of u in aanmerking komt voor bepaalde subsidies.

02.

03.

TEKENING
Een uitgewerkte technische tekening zorgt ervoor dat duidelijk wordt welke armaturen op welke plek komen, en wat de lichtopbrengst is. Ook eventuele maatwerk-armaturen worden opgenomen in het plan. Daarnaast ontvangt de klant een armaturenboekje. Dit A3-formaat boekwerk geeft meer inzicht in de voorgesteld armaturen en waar ze exact gesitueerd zitten in het plan.
PRESENTATIE
Samen met de opdrachtgever bespreken we het lichtplan, waarbij we naast de technische tekening in overleg kunnen zorgen voor 3D visualisaties. Voor lichtberekeningen gebruiken we altijd de meest recente Dialux-evo of Relux lichtberekeningssoftware. We proberen zoveel mogelijk armaturen als demo mee te nemen, zodat u ziet wat u kunt verwachten.

04.

05.

REALISATIE
Indien het lichtplan conform de wensen en eisen is goedgekeurd, kunt u ervoor kiezen om ook de realisatie door ons te laten uitvoeren. Samen met onze partner Nikkelen elektrotechniek B.V. zorgen wij ervoor dat het lichtplan tot in detail wordt gerealiseerd. Indien u zelf een installateur aandraagt, dan nodigen wij hen uit om het plan aan hen te presenteren. De installateur krijgt een vast aanspreekpunt binnen Lichstudio Ralph Blankenaauw aangewezen voor technische vragen tijdens de uitvoering. Voor nog meer garantie dat de kwaliteit en het eindresultaat matcht met het gemaakte lichtplan, bieden we bouwbegeleiding aan. De kosten voor bouwbegeleiding zijn € 75,– per uur exclusief BTW en exclusief reis-en verblijfskosten.
Copyright© 2020 - Lichtstudio Ralph Blankenaauw - Alle rechten voorbehouden - Hulsbroek 38 - Groesbeek - 024-3880280